ปีใหม่ปีนี้ เราเตรียมของขวัญหลากหลายให้คุณได้เลือกกันอย่างสนุกสนานเลยค่ะ เค้กของเราอร่อยใครได้รับไปก็ติดใจ และมักจะเป็นของฝากในเทศกาลต่างๆ เรามีหลากหลายรูปแบบ ทั้งกล่องเล็ก กล่องใหญ่ ใส่ในกล่องสวยงามและยังสามารถเป็นของขวัญแจกกันในหมู่เพื่อน ญาติผู้ใหญ่ หรือจะเป็นของขวัญขอบคุณส่งจากบริษัทก็ไม่ผิดหวังค่ะ

New Year 2022 We've prepared a variety of gifts for you to choose from and enjoy. Our cakes are delicious, and anyone who receives them will be ecstatic. They are frequently used as festival souvenirs. We have a variety of styles, including small and large beautiful boxes that can be given as gifts among friends, relatives, adults, or as a thank you gift sent from the company; you will not be disappointed.

ดูเมนูปีใหม่ทั้งหมด คลิก


เราส่งของขวัญได้ถึงที่ ไม่ว่าจะเป็นส่วนไหนของประเทศไทย เค้กของเราใช้วัตถุดิบชั้นดี ที่เราคัดสรรมาแล้วอย่างดี จากผู้เชี่ยวชาญทางด้านการชิมช็อคโกแลตโดยเฉพาะ จึงมั่นใจได้ว่าอร่อย สด สะอาด เมื่อเลือกเค้กของเราเป็นของขวัญให้ใครแล้วแสดงให้เห็นถึงความใส่ใจในการเลือกเฟ้นของผู้ให้ และเรายินดีบริการส่งให้ถึงบ้านโดยคุณไม่จำเป็นต้องเหนื่อยเลยค่ะ สามารถใส่ข้อความบนการ์ดน่ารักๆของเราได้เพื่อส่งต่อความสุขในเทศกาลที่จะถึงนี้

We can send gifts to any location in Thailand. The best ingredients are used in our cakes. We have carefully selected from chocolate tasting experts in particular, so you can be confident that it is delicious, fresh, and clean. When you choose one of our cakes as a gift for someone, it shows that we value the giver's preference. We are happy to deliver to your home so that you do not have to be tired. You can write a message on our adorable card to spread the joy of the upcoming festival.

ดูเมนูปีใหม่ทั้งหมด คลิก

และพิเศษสุดๆ คุณสามารถสั่งเค้กที่เป็นเอกลักษณ์เฉพาะตัวได้ โดยใส่โลโก้ของบริษัท ทีม หรือองค์กรของคุณลงไปบนหน้าเค้กหรือ นำสติกเกอร์หรือการ์ดของคุณมาแป๊ะได้เลยค่ะ ดูก็รู้ว่ามาจากใคร เพื่อให้คุณได้มอบของขวัญที่โดดเด่นเป็นเอกลักษณ์ บ่งบอกถึงความตั้งใจให้ และการเตรียมการณ์มาอย่างดี

You can also order one-of-a-kind cakes, by imprinting your company's, team's, or organization's logo on the cake, bring your own stickers or business cards, include it in your gift to let them know who sent it. It will be one-of-a-kind gift denotes intent and careful planning.
You can only order one day in advance (if you order a lot of 10 or more, please give 3 days in advance).

Customize with logo gift new year cake delivery 

เราส่งได้ทั่วไทยโดยรถควบคุมอุณหภูมิ ใช้เวลา 2-3 วันก็ส่งถึงมือคนที่คุณรักได้แล้วค่ะอยากเพิ่มสีสันและรอยยิ้มให้กับใคร สามารถติดต่อเราได้ที่ LINE ID @larnahouse หรือสั่งซื้อได้ด้วยตัวเองบนเว็บไซต์ http://shop.larnahouse.com ตลอด 24 ชั่วโมงเพื่อความสะดวกสบายสำหรับใครที่กำลังมองหาของขวัญ เก๋ไก๋ไม่ซ้ำใครส่งแทนความรักในเทศกาลปีใหม่นี้

สั่งส่งได้ด่วนๆในกรุงเทพฯ และปริมณฑลภายใน 1-2 ชั่วโมง
ต่างจังหวัด สั่งล่วงหน้า 3 วัน ส่งโดยรถเย็นควบคุมอุณหภูมิ
ต้องการสั่งง่ายๆ สบายๆ สั่งได้เลยผ่าน
ไลน์แมน:
พัฒนาการ (9:00-19:30)
เอ็มโพเรี่ยม สุขุมวิท (9:00-21:30)
โรบินฮู้ด: พัฒนาการ(9.00-19.30)

หรือสั่งล่วงหน้าหากมีจำนวนมาก หรือต้องการส่งหลายที่ สั่งได้ที่นี่เลยค่ะ

Within 1-2 hours, you can place an order and receive in Bangkok and surrounding areas.
Order 3 days in advance for delivery by a cold, temperature-controlled car in other provinces.
If you want to order quickly and easily, you can do so through

LINE MAN:
Pattanakarn (9am-7.30pm) 
Emporium (9am-9.30pm)
ROBINHOOD: Pattanakarn (9am-7.30pm)

or pre-order if there is a large quantity or you want to send to multiple locations, place your order here.