Q&A

Q: What is Larna cake?
A: Our secret of super soft rich & moist chocolate cake, called "Larna cake", the best selling cake of all time.

Q: ลาร์นาเค้กคืออะไร 
A: เป็นชื่อของเค้กช็อคโกแลตหน้านิ่มสูตรต้นตำหรับของเรา ที่มีความนุ่ม ชุ่มฉ่ำ ขายดีที่สุดตลอดกาลครับ

Q: So many packages of Larna cake, can you recommend each of them?
A: Larna Roll is designed to be a cute little gift for everyone at anywhere. Each of them is very moist and rich, and there are 7 flavors.
Larna box is good size as family treats. It is easy for grab and go.
Larna bar is for those who enjoy extra thickness of chocolate topping. There are 7 flavors.
A piece of Larna cake is for quick satisfying your sweet tooth. The 2 layers of chocolate pair well with all drinks.

Q: ทำไมลาร์นาเค้กมีหลายแบบจัง แต่ละแบบต่างกันยังงัย 
A: ลาร์นาโรล เป็นขนมเค้กที่ออกแบบมาเพื่อเป็นของขวัญในกล่องน่ารัก เหมาะสำหรับเป็นของฝากสำหรับทุกคน ทุกที่ แต่ละชิ้นจะมีความชุ่มฉ่ำมาก และมีทั้งหมด 7 รส
ลาร์นาบ๊อกซ์ เค้กขนาดครอบครัว พกพาสะดวก เดินทางได้ง่าย
ลาร์นาบาร์  เค้กช็อคโกแลตสำหรับผู้ที่ชอบทานหน้าช็อคโกแลตหนาๆ เค้กตัวนี้เรามีด้วยกัน 7 รส
อะ พีสออฟลาร์นาเค้ก  เหมาะสำหรับผู้ที่รักของหวาน เค้กช็อคโกแลต 2 ชั้นชิ้นนี้ทานคู่กับเครื่องดื่มอะไรก็อร่อยครับ


Q: Why is it called larna cake?
A: Larna cake is originated from Singapore by the name "Lana cake". Thai people recognize it as "Choc-na-nim". We put the alphabet "R" after “Lana” to differentiate our creations from the origin. One of our regulars once brought the Lana cake from the original shop in Singapore for us to taste. We also went to see the place. After we tried, we knew that we did well. Our humble delicacy can beat the original!

Q: ทำไมถึงเรียนกว่าลาร์นาเค้ก
A: ลาร์นาเค้ก ดั้งเดิมมากจากสิงคโปร์ คนไทยเรียกเค้กแบบนี้ว่าเค้กช็อคหน้านิ่ม เราเพิ่มตัวอักษร "R" ลงในคำว่า "Lana" เพื่อให้แตกต่างจากแบบดั้งเดิม ลูกค้าเคยซื้อเค้กตัวต้นตำหรับมาจากสิงคโปร์ให้ทาน และเราเอาได้มีโอกาสเดินทางไปถึงที่นั่นด้วย เมื่อได้ชิมเรารู้ได้ทันทีว่าลาร์นาเค้กสูตรที่เราทำขายอยู่อร่อยไม่แพ้ต้นตำหรับเลยครับ

Q: How long have this recipe served customer?
A: It has been almost 20 years since the Larna cake was first sell. Before that, our mom baked Larna cake to serve the family's Christmas party once a year. It was the most wanted cake that everyone was looking forward to devour and was gone in no time. Hence, we decided to expose our creations to the public. Our happiness is to see our well-crafted cake being part of your special moments.

Q: ลาร์นาเค้กสูตรนี้มีขายมานานหรือยัง?
A: กว่า 20 ปี มาแล้วที่เราขายลาร์นาเค้กก้อนแรก เดิมทีเค้กตัวนี้เป็นความภูมิใจของครอบครัวเรา ที่คุณแม่มักจะทำเลี้ยงเพื่อนๆและญาติพี่น้องในงานปาร์ตี้คริสต์มาสทุกปี และเมื่อไหร่ก็ตามที่เค้กมาวางบนโต๊ะมันจะดึงความสนใจจากทุกคน ใช้เวลาพริบตาเดียวก็หมดเกลี้ยงก่อนอาหารจานอื่นๆเสียอีกครับ เราจึงคิดว่าเราน่าจะเอาความอร่อยของลาร์นาเค้กนี้แบ่งปันให้คนอื่นๆได้รู้จักและรักในวงกว้างขึ้น มันเป็นความสุขที่ได้เห็นลูกค้านำเค้กของเราไปใช้ในงานวันสำคัญต่างๆและต่างก็ประทับใจกันเสมอมาตลอด 20 กว่าปีครับ

Q: Why is Larna cake so yummy?
A: We carefully pick our cacao from the best source and put our heart in every baking steps as to leave the perfect touch in your mouth. When you consume it, softness of the cake and rich taste of the chocolate will melt in your mouth. Many found themselves can’t stop having another bites!

Q: ทำไมลาร์นาเค้กถึงได้อร่อยขนาดนี้?
A: เพราะเราคัดสรรวัตถุดิบโดยเฉพาะโกโก้จากแหล่งคุณภาพ และใส่ใจในทุกขั้นตอนการทำเค้ก และยังควบคุมคุณภาพอยู่เสมอ จึงทำให้เค้กของเราอร่อย หอม นุ่ม ชุ่มฉ่ำ ในทุกๆคำ ลูกค้ามักจะไม่อยากวางช้อนเมื่อได้ทานเค้กของเรา และเค้กเรามักจะหมดอย่างรวดเร็วในทุกๆงานครับ